تنک کردن درختان میوه
مقدمه
به طور کلی اگر تعداد میوه های تشکیل شده روی درخت بیش تر از توان درخت باشد و به طور طبیعی ریزش میوه ها رخ ندهد با تنک کردن باید تعادل میوه ها حفظ شود تا از رشد میوه های کوچک و بی کیفیت جلوگیری شود.
تنک کردن درختان باعث حفظ انرژی درخت و افزایش مقاومت آن ها در برابر شرایط نامساعد محیطی و همچنین تولید محصولات با کیفیت می شود. بنابراین باغداران باید در زمان مناسب نسبت به تنک کردن محصولات اقدام کنند.
درختان جوان به ندرت نیاز به تنک کردن دارند اما در درختان سیب، گلابی، آلو، زردآلو و هلو زمانی که وارد باردهی بهینه می شوند تنک کردن آن ها باعث تولید میوه های بزرگتر، با کیفیت تر و خوش رنگ تر می شود.